CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.:mobil odstraněn, e-mail: email odstraněn Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:00-22:00 Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12 stupňů a...
kontakt - Miluše Kellerová, personalistka, tel.:mobil odstraněn97 - 8-18h, e-mail: email odstraněn pohovor - Hartigova 1686/112, 130 00 Praha 3 Hledáme kolegu, který bude pracovat v rámci našich...
Prvotní informace: osobně:Jičínská 1368, 293 01 Mladá Boleslav e-mail: email odstraněn telefonicky:mobil odstraněn97 8-18hod Upřesňujicí informace: Máte rádi maso a umíte vzít za práci? Přidejte...