pracovní doba: 5:30 - 14:15 hod. (pondělí - pátek), výhody: stravenky za 80,- Kč, sleva na firemní produkty, kontakt telefonicky!
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od...
První kontakt: Štěpnička Radek, tel.:mobil odstraněn, 8 - 16 hod. Náplň práce: míchání uzenin, práce na řezačce masa příprava na další den. Požadujeme: vyučení v oboru řezník nebo praxe v míchání...
První kontakt: Štěpnička Radek, tel.:mobil odstraněn, 8 - 16 hod. Náplň práce: Bourání vepřových půlek a hovězích čtvrtí, příprava masa k expedici. Směna začíná v brzkých ranních hodinách....
Nepožadujeme vyučení v oboru ale praxe v oboru nutná! Schopnost základní komunikace v ČJ. Kontakt emailem, teleofnicky nebo osobně kdykoli.
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.:mobil odstraněn, e-mail: email odstraněn Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:00-22:00 Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12 stupňů a...
Prvoní informace: osobně: Havlíčkova 1395, 293 01 Mladá Boleslav e-mailem: email odstraněn telefonicky:mobil odstraněn97 8:00 - 18:00 Upřesňující informace: Máte rádi maso a umíte vzít za práci?...